• 26JUL
  Weerbaarheid

  Weerbaarheid

  Over

  Weerbaarheid voor kinderen. RESPONS

  10 september start er een cursus weerbaarheid voor kinderen in het basisonderwijs. In de cursus (RESPONS) leren kinderen hoe ze kunnen omgaan met pesten  en groepsdruk en hoe ze voor zichzelf kunnen opkomen. RESPONS is ontwikkeld door het Nederlands instituut voor vechtsport en maatschappij (NIVM)

  Toon en Pieter zijn vorig jaar opgeleid tot RESPONS trainer. Zij hebben de cursus, tot grote tevredenheid van leerkrachten en de kinderen,  afgelopen jaar uitgevoerd op basisschool de Kleine Wereld.

  Voor wie is de cursus bedoeld?

  De cursus is voor kinderen van 9 tot12 jaar die graag wat zekerder willen worden. Zowel jongens als meisjes kunnen meedoen. Het maximum aantal deelnemers is 12 kinderen.

  Opbouw van de cursus.

  De cursus bestaat uit 7 lessen en start op dinsdag 10 september. De les duurt van 16:30 tot 17:30.

  Kosten en aanmelding.

  Deelname aan de cursus bedraagt €30,- Voor kinderen  die lid zijn van Yoo Sin (of een broertje of zusje daarvan.) bedragen de kosten €20,-  Vanwege de Sport Impuls, een subsidie die we ontvangen kunnen we de kosten voor de cursus laag houden.

  Inschrijven of meer informatie? Stuur een mailtje met daarop je contactgevens naar Pieter . p.hermans@nijmegen.nl . Tel: 06-21 56 01 14.