In contact met Yoo Sin

Wil je ons een bericht sturen of op een andere manier contact met Yoo Sin hebben? Of wil je ons bezoeken en ben je benieuwd waar je ons kunt vinden? Deze informatie vind je op deze pagina. Daarnaast kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

Volg 2x een gratis proefles

Bij Yoo Sin ben je altijd welkom om de sporten eerst vrijblijvend uit te proberen. Zo kom je er achter of taekwondo of hanmudo echt iets voor jou is. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis! Sluit aan bij de groep die voor jou geschikt is en doe een keertje mee. Kijk in ons lesrooster op welke tijden je aan kunt sluiten.

Neem contact met ons op

Wil je gewoon even gedag zeggen, of zit je met een vraag? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht! Je kunt ons uiteraard ook altijd mailen.

Je uitschrijven bij Yoo Sin

Het kan zijn dat je niet meer lid wilt zijn van Yoo Sin. Wij respecteren jouw keuze, wat daar ook de reden voor is. Je kunt je altijd uitschrijven door een e-mail te sturen. Uitschrijven bij Yoo Sin kan ook via onze website. Vul dan ons uitschrijfformulier in.

Wij hopen dat je een fijne tijd bij Yoo Sin hebt gehad. Laat een beoordeling achter op Google en Facebook om andere te laten weten wat je van Yoo Sin vindt. Dat is voor ons heel waardevol.

Bezoek Yoo Sin