Prijzen bij Yoo Sin

Voordelig sporten doe je bij Yoo Sin. Wij bieden lidmaatschappen in verschillende leefstijdscategorieën en voor verschillende sporten aan. In de tabellen vind je de prijzen bij Yoo Sin. De contributie wordt eenmaal per drie maanden van jouw rekening afgeschreven. De prijzen die hieronder vermeld staan zijn per drie maanden.

Wat kost Taekwondo bij Yoo Sin?

Wat kost het om bij Yoo Sin taekwondo te mogen beoefenen? De prijzen voor taekwondo staan hieronder in de tabel. De prijzen bij Yoo Sin zijn altijd zonder inschrijfkosten.

Aspiranten 6 t/m 13 jaar € 68,78
Junioren 14 t/m 17 € 87,42
Volwassenen 18+ € 92,87

De kosten voor Breed motorisch ontwikkelen

Wat kost het om bij Yoo Sin breed motorisch ontwikkelen te mogen beoefenen? De prijzen voor het breed motorisch ontwikkelen staan hieronder in de tabel.

Kinderen van 9 t/m 11 jaar€ 45,00

Hoeveel betaal ik voor Hanmudo?

Wat kost het om bij Yoo Sin hanmudo te mogen beoefenen? De prijzen bij Yoo Sin voor hanmudo staan in de tabel hieronder.

Junioren vanaf 14 jaar€ 65,67
Volwassenen 18+ € 65,67

Combinaties tussen verschillende sporten

Wil je taekwondo en hanmudo doen? Of wil je jouw beweegvaardigheden naast het taekwondo ontwikkelen? Dan zijn er geen extra kosten!

Kinderen 9 t/m 11 jaar (BMO & Taekwondo)€ 68,78
Junioren 14 t/m 17 (Taekwondo & Hanmudo)€ 87,42
Volwassenen 18+ (Taekwondo & Hanmudo) € 92,87

Heb je vragen over onze tarieven of over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op. Ook de algemene voorwaarden kunnen extra informatie over de tarieven en het lidmaatschap geven. Lees deze dus aandachtig door.