Vertrouwenspersoon

Bij Yoo Sin zijn er twee personen die je kunt benaderen, mocht je in vertrouwen iets kwijt willen. Hier lees je alles over hoe je in contact kunt komen en waarvoor je de contactpersoon kunt benaderen.

Alles wat je met een vertrouwenspersoon bespreekt blijft tussen jullie. Dat wat er besproken is, wordt niet vertelt aan het bestuur, trainers of leden tenzij je dat zelf wilt om een probleem op te lossen. Dit zal zoveel mogelijk anoniem gebeuren, maar niet altijd zal dat mogelijk zijn. Jij bepaalt of het probleem wat je meld met andere wordt besproken.

Wil je buiten de club een melding doen van grensoverschrijdend gedrag? Dat kan bij het Centrum Veilige Sport Nederland.

Waarvoor?

Als je met een probleem zit, dan wil je daar misschien graag met iemand over praten. Een vertrouwens persoon biedt dan een uitkomst. De vertrouwenspersonen bij Yoo Sin kun je benaderen om te praten over probelemen die je mogelijk ervaart. Dat kunnen problemen zijn waar je op de club tegenaan loopt of meer persoonlijke problemen waar je mee zit. Je kunt contact opnemen met een van onze vertrouwenspersonen in het geval van:

  • Persoonlijke problemen (die invloed hebben op het sporten bij Yoo Sin)
  • Gezondheidssituaties of gezondheidsproblemen
  • Pesterijen
  • Discriminatie of racisme
  • Seksuele intimidatie
  • Alle andere zaken die je met een vertrouwenspersoon wilt bespreken

Frank Gerbers

Frank Gerbers is al heel wat jaren vertrouwenspersoon bij Yoo Sin. Frank is de vader van Joep, een van onze leden. Wij zijn erg blij met Franks bereidheid en willen je dan ook laten weten dat je met je vertrouwelijke zaken bij hem terecht kunt. Frank is telefonisch te bereiken op onderstaand telefoonnummer.

+31 6 13877700

Amine Laatsman

Ook bij Amine kun je terecht als je iets in vertrouwen wilt bespreken. Amine is zelf ook lid bij Yoo Sin en traint bij de volwassenen. Hieronder stelt ze zichtzelf voor. Wil je iets met haar bespreken? Je kunt haar bereiken via haar persoonlijke e-mailadres.

Mijn naam is Amine Laatsman-Akkaya (1979). Ik ben geboren en getogen in Limburg, in een Turks gezin. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn 2 dochters en met mijn beste vriend Richard (met wie ik getrouwd ben).

Om fit te blijven beoefen ik taekwondo bij Yoo-Sin en bootcamp in mijn wijk. Taekwondo maakt mij sterker, zowel fysiek als mentaal. Bootcamp zorgt voor fit blijven en gezelligheid met vriendinnen.

Bekenden en vrienden vinden mij een positief ingestelde, spontane en directe persoonlijkheid. Duidelijk communiceren vind ik belangrijk, want dat zorgt voor wederzijds respect.

Ik heb een opleiding tot vertrouwenspersoon gedaan bij een erkend en gecertificeerd bureau en heb 12 jaar werkervaring hierin. Heb je iets vervelends meegemaakt voor, tijdens of na het sporten en behoefte aan een luisterend oor of advies? Mail me dan gerust.

Neem contact op met Amine