Trainen bij Yoo Sin tijdens corona (COVID-19)

Laatste update: 8 april 2022

Sinds 23 maart 2022 gelden er vrijwel geen coronaregels meer in Nederland. Op vrijwel alle plekken is er geen toegangsbewijs meer nodig en we zijn bijna nergens meer verplicht om een mondkapje te dragen. Dat betekent dat ook het trainen bij Yoo Sin teruggekeerd is naar het normaal. Wel moeten we er samen voor zorgen dat we op een fijne en veilige manier kunnen blijven sporten bij Yoo Sin. Corona is nog niet verdwenen. Er zullen nog steeds mensen ziek worden van corona. Daarom is het belangrijk om een aantal basisregels voor hygiëne blijven hanteren.

Lees de informatie hieronder goed door. Zo weet jij hoe je het beste kunt trainen bij Yoo Sin tijdens corona.

  • Was regelmatig je handen
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis bij klachten en doe een (zelf)test

Hiermee beschermen we elkaar, jouw familie, vrienden en anderen. En houd je rekening met de mensen die zich zorgen maken over hun eigen gezondheid. Bij Yoo Sin moet iedereen zich veilig voelen om te komen sporten.

Mocht je ergens een vraag over hebben of met een bepaalde gezondheidssituatie zitten, voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via info@yoosin.nl, door je trainer voor of na de les aan te spreken of door contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon.


Sporten is toegestaan

Sporten bij Yoo Sin is toegestaan zonder coronaregels. Bekijk het trainingsrooster voor de actuele trainingstijden. Bij vragen over het sporten bij Yoo Sin kun je altijd een e-mail sturen naar info@yoosin.nl.

Een proefles volgen

Een proefles volgen is toegestaan en mogelijk bij Yoo Sin. Stuur vooraf altijd eerst een mail naar info@yoosin.nl om je komst aan te melden en af te stemmen wat het beste moment is om langs te komen. Ook als je een proefles volgt dien je je aan alle regels te houden.

Wat als je positief getest bent?

Blijf thuis als je klachten hebt die bij corona passen. Ook als je in contact bent geweest met iemand die positief getest is, blijf je thuis. Kom niet naar een training als je zelf positief test op corona.

Als je op een training bent geweest en kort daarna positief getest bent, laat het ons dan altijd weten. Dat kan door een mail te sturen naar info@yoosin.nl of meldt het (telefonisch) bij de trainer. Volg daarbij de aanwijzingen van de GGD op. Zij informeren je over wat er moet gebeuren nadat je positief getest bent. Wij informeren eventueel andere leden. Dit gebeurt altijd anoniem, we vertellen nooit wie er positief getest is.