Trainen bij Yoo Sin tijdens corona (COVID-19)

Laatste update: 4 mei 2021

Hier lees je de laatste updates over de coronamaatregelen van Yoo Sin. Deze maatregelen hebben invloed op de manier waarop we lessen in taekwondo en hanmudo kunnen aanbieden. Lees de informatie hieronder goed door. Zo weet jij hoe je het beste kunt trainen bij Yoo Sin tijdens corona.

  • Sinds 15 december 2020 mogen er binnen geen sportlessen worden aangeboden
  • Yoo Sin biedt buiten en digitaal lessen aan waaraan je kunt meedoen
  • Dit is tot in ieder geval 18 mei 2021
  • Bij een volgende persconferentie vanuit de overheid zal er meer duidelijk worden over de mogelijkheden vanaf 18 mei
  • Heb je vragen? Mail ons dan op info@yoosin.nl

Yoo Sin volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast laten wij ons informeren door en volgen wij de richtlijnen van de Gemeente Nijmegen, Taekwondobond Nederland en het NOC*NSF.

De meest actuele informatie vind je op deze websites

Onderaan deze pagina vind je de afbeelding met alle regel rondom sport van de Rijksoverheid. Dit zijn de regels waar ook Yoo Sin zich aan moet houden. De regels bieden voor sommige groepen wel de mogelijkheid om te sporten. Yoo Sin zoekt ook voor andere groepen altijd naar de mogelijkheden die er zijn om wel sport aan te kunnen bieden. Hierbij maken de trainers en het bestuur altijd de overweging of de activiteit veilig en verantwoord aangeboden kan worden.

Proeflessen volgen

Het is nog steeds mogelijk om proeflessen te volgen bij Yoo Sin. Stuur altijd vooraf even een mailtje naar info@yoosin.nl voor meer informatie en om je aan te melden. Dan weten wij in ieder geval dat we een extra deelnemer bij de training kunnen verwachten.

Wil je deelnemen aan de digitale training voor volwassenen? Dat kan! Stuur ons een mail en wij sturen jou de link waarmee je kunt aansluiten bij deze training. Deze link geeft je via het programma Jitsi toegang om deel te nemen aan de training. Jitsi kun je openen op jouw telefoon, laptop of tablet. Meer over de online training lees je verder op deze pagina.

Trainingen voor de jeugd

Voor de jeugd worden er verschillende trainingen buiten aangeboden op vaste momenten. Als jeugdlid van Yoo Sin kun je hieraan deelnemen. Het is daarbij belangrijk dat je deelneemt aan de groep die voor jouw leeftijd geschikt is en dat je niet bij een andere groep gaat sporten. Volg altijd de aanwijzingen van de trainer of trainers op. Zij zorgen ervoor dat het sporten op een goede en veilige manier gebeurd.

GroepWoensdagVrijdag
Aspiranten 114:30 – 15:30 uur
Aspiranten 215:30 – 16:30 uur
Aspiranten 316:00 – 17:00 uur
Junioren17:00 – 18:00 uur17:00 – 18:00 uur

De trainingen vinden plaats op het plein achter Yoo Sin. Kom in sportkleding naar het plein toe, je kunt namelijk niet in de kleedkamers omkleden. Het plein is via de Krekelstraat te bereiken.

Train je normaal bij de wedstrijdselectie? Dan ben je welkom bij deze buitentrainingen. Zo kun je toch nog taekwondo beoefenen.

Digitale training voor volwassenen

Voor de volwassenen wordt er een digitale activiteit aangeboden op de twee trainingsdagen die er normaal zijn. Dit uurtje bestaat uit ongeveer een half uur sporten en een half uur ‘na-borrelen’. Zo blijven we toch samen fit en gezond en kunnen we elkaar regelmatig zien en spreken.

Elke maandag en donderdag is er online een training van 20:00 tot 21:00 uur. Voor deze training heb je een link nodig om via het programma Jitsi toegang te krijgen tot de digitale dojo. Heb je de link nog niet, vraag deze dan aan door een mail te sturen naar info@yoosin.nl.

Je kunt het beste in sportkleding deelnemen aan de training. Je hebt niet heel veel ruimte nodig, maar zorg er wel voor dat je goed kunt bewegen in de kamer waar je staat. Je kunt met mooi weer natuurlijk ook in de tuin gaan staan en in de buitenlucht genieten van de training.

Wilt jouw partner of andere gezinslid graag meedoen? Dat mag! Ook mag je de link delen met vrienden, familie of collega’s! Des te meer mensen er mee doen, des te beter! Let er wel op: de training is gericht op volwassenen.

Buitentraining voor volwassenen

Vanaf vrijdag 7 mei 2021 bieden we voor volwassenen een les buiten aan. Elke vrijdag zal er een les zijn van 20:00 tot 21:30 uur. Kom in sportkleding naar het sportpark toe, er zijn namelijk geen kleedkamers beschikbaar om je om te kleden. Het kan ’s avonds afkoelen, dus zorg ervoor dat je daarop gekleed bent.

De trainingen vinden plaats op het Sportpark de Winkelsteeg op veld 5. Het sportpark is te bereiken via de Winkelsteegseweg 215.

Er wordt in vaste groepjes van maximaal 4 personen gesport waaraan apart instructie wordt gegeven door de trainer. Binnen de groepjes houdt je altijd 1,5 meter afstand en de ruimte tussen groepen is ook minimaal 1,5 meter. Volg altijd de aanwijzingen van de trainer of trainers op. Zij zorgen ervoor dat het sporten op een goede en veilige manier gebeurd.