Yoo Sin in de prijzen op toernooi in Nijverdal


Afgelopen weekend gingen Lyon, Thomas en Michiel eens proeven aan het fenomeen stijlwedstrijden op de Open Districtkampioenschappen Noord-Oost in Nijverdal.
Lyon liep zonder grote fouten en kwam daarmee nipt onder de podium plekken als 4e. Thomas zag de podium plaatsen door een foutje aan zich voorbij gaan, anders had een hoge notering er zeker ingezeten. Dat werd hem na afloop door een jurylid ook nog eens extra verteld. En Michiel werd, zoals verwacht, derde achter twee leden van het nationale team. Maar met een score die hoop biedt voor de toekomst.
Pieter was ook van de partij op deze dag en haalde een mooie eerste plek binnen! Al met al een goede ervaring en een mooie kans om eens te zien hoe we er ten opzichte van andere clubs voorstaan. En we weten nu waar we aan kunnen werken voor de volgende keer.

Naast de stijlwedstrijden werd er ook gespard. Ook daar hebben we als club een paar prijzen in de wacht weten te slepen. Toon wist in zijn A-klasse poule de eerste plek te veroveren. Jan wist in zijn eerste wedstrijd in de B-klasse ook de gouden plaats te bereiken, evenals Lode in de aspiranten C-klasse. Mees deed ook mee in de apsiranten C-klasse en werd tweede. Al met al een zeer geslaagd weekend zowel met de stijl- als sparringswedstrijden. Goed gedaan allemaal!

Nijverdal 1
Nijverdal 6
Nijverdal 7
Nijverdal 8
Nijverdal 9
Nijverdal 10
Nijverdal 11
Deel dit bericht