Afsluiting seizoen 2017-2018


Op zaterdag 30 juni 2018 was de afsluiting van het seizoen bij Yoo Sin. Zoals elk jaar doen we dat met een gezellige barbecue, maar dit jaar ging daar een hanmadang aan vooraf. Dat is een sportief festival waarin alle groepen van Yoo Sin in demonstratievorm hun kunsten laten zien. Dat was erg geslaagd! Zowel tijdens de voorbereidingen als de dag zelf is er een hoop plezier beleefd. Zoals trainer Pieter het na afloop van de hanmadang zei: “Volgens mij is hier een mooie traditie geboren”.

Na de hanmadang kregen een aantal deelnemers van de demonstraties toch wel honger en was het tijd om de barbecue aan te steken. Zoals elk jaar sluiten we daar het trainingsseizoen mee af. Dit jaar was er wederom een grote opkomst en dat betekende veel gezelligheid! Voor de kinderen was er op het veld voor de club genoeg te doen. Er stond zelfs een groot springkussen!

Tijdens de barbecue werden ook de prijzen aan de superprestige kampioenen uitgereikt. Jan won de wisselbeker met de hoogste score in het superprestige klassement voor het sparren. Robin ging met de beker naar huis voor het stijl klassement. Gefeliciteerd!

Nu gaan we met zijn allen genieten van de zomervakantie. Dat betekent dat er geen lessen meer zijn tot 20 augustus. Vanaf die week beginnen namelijk de trainingen weer. De senioren training gaat overigens in de vakantie, met uitzondering van de vierdaagse week, gewoon door.

Geniet van de vakantie en tot na de zomer!

Deel dit bericht