coronavirus

Berichtgeving rondom het coronavirus


Hier lees je alles over de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen hiermee de maatregelen en de adviezen van het RIVM, de GGD en de WHO. Tot en met 28 april staken wij alle activiteiten bij Yoo Sin.

Update 1 mei: De jeugdtrainingen gaan weer van start! Lees er alles over in dit bericht.

Update 31 maart: De overheid heeft besloten om de maatregelen om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verlengen tot en met 28 april. Dat betekent dat ook Yoo Sin tot en met 28 april geen trainingen zal verzorgen en gesloten zal zijn.

Update 27 maart: Het kabinet kijkt op dinsdag 31 maart opnieuw naar de maatregelen die gelden tot en met 6 april. We zullen jullie dan ook berichten over wat dit betekent voor jou als Yoo Sin lid. Houd dinsdagavond onze website en Facebook in de gaten.

Advertentie

Bericht van 16 maart: Dat betekent ook dat de Algemene Ledenvergadering van 20 maart verplaatst zal worden. We berichten je zodra er een nieuwe datum bekend is.

De interne competie van 28 maart gaat niet door.

Wij proberen je vanuit Yoo Sin via al onze kanalen op de hoogte te houden. Houd je mail, onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws en berichtgeving rondom het coronavirus.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via info@yoosin.nl

Deel dit bericht