coronavirus

Trainen tijdens de coronacrisis


We leven momenteel in een periode waarin we niet meer samen op onze sportclub kunnen sporten. Omdat we graag zien dat iedereen gezond en voldoende in beweging blijft, hebben we een trainingsvideo gemaakt. Op onze Facebookpagina kun je deze video vinden.

Als je wat ruimte in je woonkamer hebt kun je direct meedoen met de training. Schuif anders wat meubels aan de kant of ga met het lekere weer naar buiten. In totaal duurt de training iets meer dan een half uur. Het is een lekkere stevige work-out gericht op kracht, conditie en taewkondotechnieken.

Yoo Sin Home Work-Out

Doe samen met Toon mee met de Yoo Sin Home Taekwondo Work-Out! Een training van iets meer dan een half uur om je conditie, kracht en taekwondo technieken op peil te houden. Deze training kun je gemakkelijk thuis uitvoeren. Maak wat ruimte in je woonkamer of ga lekker buiten aan de slag. Zweet verzekerd!In samenwerking met @Toon Je Kracht Heb je vragen over de trainingsvideo? Stuur een mail naar info@yoosin.nl

Geplaatst door Yoo Sin op Maandag 13 april 2020
Yoo Sin Home Work-Out Deel 1
Yoo Sin Home Work-Out Deel 2

Deel 2 van de taekwondo Work-Out video's! Doe samen met Toon van Toon Je Kracht mee met de half uur durende taewkondo training. Na een goede warming-up is er deze keer wat meer aandacht voor het steppen. Daarnaast ook trappen en wat kracht- en rekoefeningen. Een complete training die je in de woonkamer of in de tuin kunt doen.Heb je de vorige work-out gemist? Bekijk hem hier:https://www.facebook.com/yoosinnijmegen/videos/157099538965711Heb je een vraag over de trainingsvideo? Stuur een mail naar info@yoosin.nl

Geplaatst door Yoo Sin op Maandag 20 april 2020
Yoo Sin Home Work-Out Deel 2

Advertentie

https://www.facebook.com/yoosinnijmegen/videos/1554092774754574/
Yoo Sin Home Work-Out Deel 3
https://www.facebook.com/yoosinnijmegen/videos/1193451257662631/
Yoo Sin Home Work-out Deel 4

Houd onze Facebookpagina de komende tijd in de gaten, er komen nog meer video’s aan!

Wil je af en toe thuis wat krachtoefeningen doen? Mirjam heeft een aantal oefeningen duidelijk uitgelegd in dit document. Daarin vind je ook tips om de oefeningen zwaarder of lichter te maken.

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van het coronavirus en wat dit betekent voor Yoo Sin.

Deel dit bericht