groteclubactie

De Grote Clubactie 2020


Vanaf aankomende zaterdag start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Dat betekent dat er loten gekocht kunnen worden waarmee jij Yoo Sin kunt steunen. Een lot kost €3,- waarvan €2,40 per lot direct naar Yoo Sin gaat. De opbrengsten kunnen we gebruiken om trainingsmaterialen te kopen en te vervangen. Klik op onderstaande afbeelding om jouw bijdrage te leveren door loten te kopen.

Klik op de afbeelding om loten te kopen en daarmee Yoo Sin te steunen

Deel de link!

Heb je zelf al loten gekocht? Stuur dan een bericht door via WhatsApp, Facebook, Messenger of e-mail en vraag jouw vrienden en familie om ook een lot te kopen. Als bericht kun je onderstaand voorbeeldbericht gebruiken:

Hoi [naam ontvanger],

De Grote Clubactie is weer van start gegaan! Voor mijn club Yoo Sin verkoop ik loten, zodat we mooie nieuwe trainingsmaterialen kunnen aanschaffen. Wil je een lot kopen voor € 3,- per stuk en zo mijn club steunen? Je maakt dan kans op €100.000,-! Via deze link kun je loten kopen. Alvast bedankt!

Je kunt ook onderstaande link doorsturen en een eigen bericht gebruiken. https://lot.clubactie.nl/lot/yoo-sin—taekwondo-en-hanmudo/yoo-sin-s/1377068

Advertentie

Verkoop loten en WIN!

Ook onze leden vragen we om loten te gaan verkopen. Morgen geven we elk jeugdlid een boekje van de Grote Clubactie mee waarmee ze loten kunnen verkopen. Mocht je daar vragen over hebben, stuur ons dan gerust een mail op info@yoosin.nl. Lees ook de tips op de website van de Grote Clubactie.

Win een Marvel trapflap of een trapkussen van Daedo

Het lid dat de meeste loten verkoopt wint een Marvel trapflap! Onder alle leden die loten hebben verkocht verloten we ook nog een trapkussen voor thuis! Ga zo veel mogelijk deuren en familieleden langs en WIN!

Ook volwassenen moedigen we aan om loten te verkopen of de link te delen. Ga bijvoorbeeld samen met jouw zoon, dochter, neefje of nichtje langs de deuren en maak er een leuke uitdaging van om loten te verkopen!

Is jouw boekje al vol? Heel goed! Vraag een nieuwe aan bij jouw trainer.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de buurt! Juist nu kunnen we extra steun goed gebruiken. Laten we er samen voor zorgen dat we een mooi bedrag ophalen en alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Wil je meer informatie over de Grote Clubactie? Kijk dan op de website van De Grote Clubactie bij Lotenverkopers of Lotenkopers. Vooral de veelgestelde vragen biedt je veel informatie.

Deel dit bericht