Veld naast clubgebouw Yoo Sin

Binnen sporten en zomervakantie


We hebben goed nieuws! De overheid heeft vorige week aangegeven dat binnen sporten vanaf 1 juli weer mag. Met deze mail willen we jullie op de hoogte brengen hoe de zomer er voor jou als Yoo Sin lid uit ziet en aan welke regels we ons zullen houden.

Woensdag 1 juli

Morgen zullen de lessen nog buiten plaatsvinden. Dit zal volgens het rooster zijn zoals we eerder al hebben bericht. Dat betekent dat er morgen drie groepen trainen met 30 minuten wisseltijd tussen de lessen. Deze lessen vinden op het Sportpark Winkelsteeg plaats.

Vanaf donderdag 2 juli

Vanaf donderdag gaan de lessen volgens het reguliere rooster van start. De lessen worden vanaf dan weer gegeven in de zaal aan de Heidebloemstraat 201 in Nijmegen.

Donderdagavond zal de training voor volwassen om 20.30 uur plaatsvinden in de zaal.

Vrijdag 3 juli vinden de lessen voor de jeugd ook gewoon weer in de zaal plaats. De lessen zijn dan niet meer op het voetbalveld op Sportpark Winkelsteeg!

Advertentie

Hanmudo

De hanmudolessen zullen op de dinsdagen weer van 19.00 uur tot 20.30 uur plaatsvinden in de zaal.

Woensdag 8 juli

Woensdag 8 juli geeft Mirjam een wedstrijdtraining in de zaal. Vanaf dan zal ze met de wedstrijdgroep afstemmen wanneer lessen in de zomer plaatsvinden.

Zomervakantie

Omdat we al direct tegen de zomervakantie aan zitten is woensdag 8 juli gelijk de laatste trainingsdag voor de aspirantengroepen. Deze training vindt op die dag plaats in de zaal. Halverwege augustus verwachten we de lessen voor aspiranten weer op te starten. Daarover informeren we jullie tegen die tijd uiteraard over.

De trainingen voor volwassenen zullen op de maandag en de donderdag gewoon plaatsvinden. Junioren mogen in de vakantieperiode (vanaf volgende donderdag 9 juli) aansluiten bij deze lessen.

De hanmudolessen gaan tijdens de zomer ook door.

Welke regels gelden er?

Er gelden nog steeds regels om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Lees de veiligheid- en hygiëneregels (voor iedereen, sporters en ouders/verzorgers/toeschouwers) aandachtig door en houd je aan deze regels. Deze regels zorgen ervoor dat we allemaal veilig kunnen sporten en gezond blijven. Als je je niet aan deze regels houd kun je naar huis gestuurd worden.

– Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

– Was regelmatig je handen

– Worden er klachten bij je geconstateerd op de sportclub, dan kun je naar huis gestuurd worden

– Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

– Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en douches

– Er mag ook weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, toiletten en douches. Houd hierbij wel 1,5 meter afstand! Wij adviseren wel om thuis naar het toilet te gaan en thuis te douchen. Neem eventueel een gevulde fles/bidon vanuit huis mee.

– Je mag in de kantine komen, houd daarbij 1,5 meter afstand!

– Als je niet aanwezig hoeft te zijn op de club, ga dan naar huis. Kom niet te vroeg naar de training en verlaat het liefst zo snel mogelijk de club na het sporten

Vragen?

Mocht je ergens een vraag over hebben, stuur ons dan gerust een mail op info@yoosin.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Deel dit bericht